Facebook E-mail RSS

   
formats

Нова Година в Пожега

Нова Година в Сърбия

София – манастир Благовещение – Чачак – Пожега – Дървен град – Ариля – Кралево – София

LAST Minute промо цена, до изчерпвне на местата!!!

Пакетна цена: 299 лв. (транспорт, 3 нощувки, 3 закуски, 2 обикновени вечери и 1 празнична вечеря)

 

Дати: 29.12-01.01

1 ден 29.12

Отпътуване от София рано сутринта. Пътуване през централна Сърбия. Пристигане в Чачак, основен промишлен, културен и спортен център на областта. Панорама на града и свободно време за обяд и шопинг. Отпътуване за Манастир Благовещение в Овчар Баня. Отпътуване за Пожега. Настаняване в хотел. Вечеря (по желание доплащане за празнична вечеря с жива музика и включени напитки). Нощувка.

sarganska-osmica

2 ден 30.12

Закуска. По желание отпътуване за Мокра Гора /ДЪРВЕН ГРАД/. Етно селото е построено от небезизвестният режисьор Емир Кустурица. По време на снимките за филма „Живота е чудо“, Кустурица бил вдъхновен от природата на хълма и построил града Кустендорф (дорф – селце от немски и Куста от началото на фамилията му).

В Дървения град има 35 дървени постройки: църква, ресторанти, бар, сладкарница, книжарница, затвор, галерия и кино. Ще можете да се разходите по уличките на селището направени почти из цяло от дървени влакови траверси и да се пренесете в приказния Дървен град на Емир Кустурица.

Уличките и малките площади са кръстени на любимите му хора например можете да се разходите по ул. „Че Гевара“ или ул. „Диего Марадона“ може да се отбиете до кино „Стенли Кубрик“ за кратка 15 минутна прожекция. Свободно време за разходка и разглеждане на града.

Посещение на „Шарганската осмица“ и музея към нея. Специално за групата ще имате възможност да направите разходка с атракционното влакче, което по принцип не работи през зимния сезон.

Отпътуване за Пожега. Вечеря. Нощувка.

 

3 ден 31.12

Закуска. По желание посещение на Ариля. Разходка в града и посещение на фабрика за памучен трикотаж. Свобоно време за обяд и разходка. Ранния следобед връщане в Пожега. Почивка и приготовления за Новогодишната нощ. Новогодишна гала вечеря в ресторант Млинарев Сан с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика. Нощувка.

4 ден 01.01

Късна закуска. Отпътуване за Кралево. Разходка в града. БОНУС от фирмата – късен празничен обяд в етно къща Завичай. Отпътуване за България. Спиране в Димитровград за покупки. Пристигане в София вечерта.

 

Пакетната цена включва:

 • транспорт с туристически автобус различни капацитети
 • 3 нощувки със закуски в хотел Пожега в стая стандарт
 • 2 обикновени вечери без включени напитки
 • 1 Гала вечеря в ресторант Млинарев Сан (включени неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и жива музика)
 • посещения на манастир Благовещение в Овчар Баня
 • посещение на Чачак
 • посещение на Кралево
 • посещение на Димитровград
 • водач от фирмата

БОНУС: празничен обяд в Етно куча Завичай на 01.01.2019

 

Пакетната цена не включва:

 • Входове на посещаваните обекти
 • Доплащане за празнична вечеря на 29.12 (all inclusive храна и домашни алкохолни напитки) – 13 Евро
 • Две екскурзии на място (Дървен град, Шарганска осмица, Ариле) – 15 Евро (без включени входове и билет за Осмицата)
 • Медицинска застраховка за лица до 65 г. – 7 лева – с покритие 5000 валутни единици /сключва се чрез застрахователен брокер „SDI“ (ЗАД „Дженерали“)/.