Facebook E-mail RSS

Отзиви

 

Здравейте Бамби М Тур. Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Одрин и Чорлу на 06-07.07.2019 г.

Пътувах с дъщеря си. И друг път сме посещавали Одрин и си мислехме, че всичко знаем за него, но уви. Благодарение на екскурзовод Миглена научихме много други неща от историята на този град. Блестяща и беше информацията за Музея на здравето. Научихме какви са били студентите тогава, начините на лекуване на болни. Нека да не забравяме и нашата красива църква Константин и Елена. Съчетахме приятното с полезното.

Благодарим и на Севгин, който винаги беше около нас във всички шопинг магазини, като даваш ценна информация за стоки, храни и др., беше ни като гид. Той беше човекът, който организира блестяща и обилна вечеря в Люлебургас. Нека да не забравяме и за отличния шофьор Петко, независимо, че преди тръгването се оказа, че две дами не са дошли още. При позвъняването им и питане от негова страна къде са, те заявиха, че са още във Волуяк. Настана голям смях в буса. Още веднъж големи благодарности към Миглена, Севгин и Петко за незабравимите срещи и емоции.

Предстои ни отново пътуване с вас до Сърбия и Нови Сад, септември месец.

До скоро.

Мая, 15.07.2019 г.

 


 

Благодаря безкрайно много на екипа на Бамби М за вълшебната приказка, която ми подариха, с екскурзията до извънземната Кападокия. Те промениха представите ми за екскурзиите с автобус. Тази екскурзия беше много професионално организирана, както с маршрута през Босфора към дългия преход през Анадола, с възможността да се разгледат различни градове, места и забележителности, така и с много богатата информация, която получихме. През цялото време ние се наслаждавахме на дългото пътуване, спяхме, разговаряхме, а Миглена не спираше да разказва. С увлекателния си разказ, професионализъм и дар слово тя ни даде шанс да научим много за южната ни съседка и за Кападокия.

Това беше едно уникално преживяване сред вълшебствата на природата, на тази древна земя, заредена с духовост, история и култура, която е била един от центровете на ранното християнство. Кападокия е огромен открит музей със стотици чудати и загадъчни скални форми. Фантазия от камък с издълбани в скалите жилища, църкви, манастири, украсени с красиви сцени, икони и изображения от майстори-художници, някои от които са се съхранили все още, незасегнати от времето и хората. Ще изпитате възхищение и преклонение като слезете и в подземните градове, в които преследваните християни са намерили убежище, за да съхранят вярата си. Уникалната красота на този природен феномен ще се запечата в сърцето ви.

Поздрави

Ваня, 30.03.2019

 


 

Уникален екип! През миналата 2018-та се включихме в няколко от екскурзиите с Бамби М и си прекарахме страхотно!

Местата,които посетихме бяха страхотни,с много подробни и интересни разкази от страна на екскурзоводите. Много позитивни и коректни!

През новата година задължително ще пътуваме пак с тях !!!!

Десислава Павлова, 25.01.2019

 


 

Здравейте,

искам да споделя впечатленията си от шопинг тура в Одрин на 17-18.11.2018 г.

Останах приятно изненадана от екскурзоводката Рина, която се опита в едно пътуване, за което повечето хора бяха устремени към магазините, да опита да ни запознае с културата и забележителностите на града, който уж познаваме, но се оказа, че има и доста непознати места. Комплименти и за шофьора Веселин, който успя да ни върне в 3 сутринта поради забавата на границата и обилния снеговалеж. Чудесно е отношението на екипа към туристите – създават чувство, че сме близки хора и отговарят с готовност да изпълнят желанията ни. Имам забележка само за хотела в Одрин – хотел Балкан. Безспорно, той е чист и близко до центъра, но му липсва асансьор и е доста неудобно качването и слизането по стръмните стълби с багаж.

Ново откритие за мен бе вечерята в ресторант на брега на река , красиво място , което не бях виждала до сега.

Благодарим за чудесното изживяване и се надяваме да продължавате с апостолското си дело да ни показвате света и да го правите професионално.

сем. Наташа и Илиан Златеви, 19.11.2018

 


 

Здравейте!!!

Аз съм Мирослав Михайлов от гр. Плевен. В началото на м.октомври т.г. поехме със съпругата ми Людмила на екскурзия в далечната централна част на Турция-КАПАДОКИЯ-долината на красивите диви коне водени от елита на Бамби М тур Миглена Великова, Петко Великов и Севгин. Групата беше бутикова, а също и водача на МПС Петко – нарекохме го „бутиков шофьор“. Всички бяхме позитивни и организирани. Искам да благодаря от сърце и на тримата за изключителния професионализъм, доброта, грижи и помощ за преодоляване на езиковата бариера. Организацията беше на изключително ниво, а Миглена… Миглена е нещо повече от уикипедия!!!

Прочетох доста за тази област КАПАДОКИЯ преди да тръгнем, но… сутринта, на изгрев слънце като излязох от хотела над главата ми бяха надвиснали балони-шарени, красиви – пълни с туристи разглеждащи долината, а после като стъпихме на ръба на платото и… онемях – причудливи скални образования в различни цветове и форми и в тях издълбани жилища, подземни градове и църкви – там където се е зародило християнството преди много векове и в тях се е запазило много векове. Нещо уникално, величествено и много, много въздействащо. А хората там добронамерени, мили и отзивчиви, владеещи различни занаяти и предлагащи уникални вкусотии солени и сладки, еееех… А в населените места само и много ново строителство, уникална инфраструктура, университети и училища, заводи и фабрики, младите хора са там-учат и работят. Турция произвежда всички световни марки автомобили и какво ли още не.

Спирам до тук защото от видяното лично за мен се разпадна мита Турция-АНАДОЛА – спирам защото „съм още там“ и ще бъда дълго време там със спомените и преживяното. Сега когато сме в България, доста често си говорим със съпругата ми за видяното и преживяното и ни се иска да се върнем отново и отново – страхотно място – зареждащо и силно въздействащо, но може би след време ще бъдем пак там… Скъпи приятели, отделете време и посетете тези места, преживейте видяното, завъртете се във вихъра на танца на дервишите и променете себе си – заслужава си.

Отново искам да благодаря на екипа на Бамби М тур – на тези мили, мили хора, работещи всеотдайно за хората. Скъпи приятели, доверете им се-те го заслужават, а ВИЕ САМО ГО ПОИСКАЙТЕ!!!

Мирослав Михайлов, 22.10.2018

 


 

Здравейте!

Имах удоволствието да участвам в организираната от Вас екскурзия до Румъния, която се проведе на 22-24 септември 2018 год.

Искам да изразя преди всичко удовлетворението и позитивните емоции, които изпитах от отличната организация на екскурзията и да благодаря затова, че в България има и такива хора и организации, които не правят нещата про-форма, а подхождат отговорно, сериозно и адекватно, по начин, че да спечелят клиентите не за „едното“ пътуване, а така, че последните да пожелаят да ползват в бъдеще именно техните услуги.

На второ място, искам да Ви уверя, че това мое изключително положително усещане за „справяне с нещата“ не би могло да бъде същото, ако екскурзовод не беше именно Симона. Благодаря на това изключително позитивно, отговорно и компетентно момиче за всичко!

Катя Арабаджиева, 25.09.2018

 


 

Здравейте,

Казвам се Ирина от гр. Варна, искам най-сърдечно да благодаря на целия Ви екип за невероятното изживяване, което ни предоставихте! Екскурзията до Кападокия беше уникална! Препоръчвам я на всеки, който иска да намери спокойствие и да се зареди с положителна енергия! Това е мястото, Кападокия! Благодаря Ви още веднъж, Бамби М Тур!!! Благодаря Ви, Меги и Севгин! Страхотни сте! Когато имам възможност ще пътувам отново с Вас!!!!!

Ирина Янева, 10.09.2018

 


 

Mного благодаря за чудесната екскурзия. Специални благодарности към Петко за търпението, спокойствието и разбирането, с което понасяше всеки наш каприз или закъснение.

Спечелихте ме за нови екскурзии.

Елеонора, 03.09.2018

 


 

Посетихме Румъния – земята на Дракула на 27-29 юли. Обектите бяха забележителни, Карпатите- прекрасни, времето – с нас, а Симона е истинско съкровище.

Краси и Анатоли, 06.08.2018

 


 

Благодарности за хубавите 3 дни! Екскурзия с такъв екскурзовод като Петко е удоволствие! Благодарности за хубавите беседи, за вниманието, с което ни обграждаше той, ако имам възможност, отново бих путъвала с него!

Маргарита Узунова, 28.05.2018

 


 

Благодарим на екипа на Бамби М тур за организираната екскурзия до Румъния с посещение на двореца Пелеш, замъка Бран, Брашнов, Будапеща и т.н. Огромни благодарности на ексурзоводката Симона-двете с дъщеря ми сме с прекрасни впечатления от нея-от знанията й, от начина на поднасяне на информацията, от организацията по време на пътуването, от от… и още много от. Тя е истинско съкровище!

С удоволствие ще пътуваме с вас отново.

Стефана Сиракова, 08.05.2018

 


 

Здравейте,

Прекрасна екскурзия. Отлично обслужване. Обстановката, която създаде Симона беше страхотна.

Оново ще изполваме Вашата агенция!

Елица и Нино Паймашки, 08.05.2018

 


 

Здравейте, прекрасен екип на „Бамби М Тур“!

Увлечени от забързаното ежедневие, приемете извинението ни за настоящия отзив със забава :)

Изказваме възхитата си от прекрасното преживяване: Великденска екскурзия в Румъния.

Прекарахме чудесно, с усещане за дълбок професионализъм, но и приятелско отношение, смях и незабравими моменти.

Огромно Благодаря, изказваме на Симона и Севгин, които правят всичко с умение, но и със сърце и всеотдайност!

Поздравяваме Ви и до нови срещи!

С уважение: Семейства: Тишинови и Лазарови :), 19.04.2018

 


 

Здравейте. Бързам да Ви пиша преди да ме е увлякло ежедневието.

Тази нощ се завърнахме с жена ми и децата от екскурзия в Румъния. Прекарахме повече от чудесно, чувствайки се сигурни в автобуса, шофиран с невероятно умение от Севгин /случайно се срещнахме с българи от друг автобус, които казаха, че докато шофьорът ни е маневрирал на паркинга, те са правили залози дали ще успее/.

Симона направи престоят ни в Румъния невероятно информативен и приятен, по начин, който не се постига само със знания. Трябва сърце и любов /както при нас – лекарите/. Направи го с лекотата на професионалист към скъп приятел. Така се почувствахме. Мога да пиша много, но, някак си, думите ми не са достатъчни.

Огромно благодаря и на двамата.

Съзнавам, че не Ви казвам нищо ново и Ви благодаря, че отделяте време да го прочетете , но не мога да подмина всеотдайността на тези хора и това, че превърнаха пътуването ни в преживяване.

Поздравяваме Ви, че имате такива служители, с които можете да се гордеете.

С уважение и благодарност към целия Ви екип.

Д-р Ивайло Ефремов, 10.04.2018 г.

 


 

Адмирации за Бамби М тур!

Вчера посетихме празника на пегланата кобасица в Пирот и си прекарахме страхотно! Организацията беше на много високо ниво, а Петко и Севгин успяха да задоволят желанията и капризите на всички пътуващи, истински професионалисти. Браво момчета, така се печелят клиенти.

Благодаря от името на групата от 30 човека от R&M Bulgaria.

Цветелина Василева, 29.01.2018 г.

 


 

Здравейте Бамби,

Току-що се завърнахме от прекарване на Новогодишна нощ във Върнячка баня, Сърбия. Искам да изразя удовлетворението си от много добрата организация на екскурзията и от прекрасната работа на екскурзоводката Рина, шофьора Митко и Емил като представител на фирмата.

Особено съм възхитена от завладяващите разкази на Рина. Тя ни пренесе в много епохи по един неповторим начин и ни достави удоволствието на чуем интересни истории за показаните забележителности. Освен това се грижеше за всичко и за всеки.

Провеждането на Новогодишното тържество беше на ниво – организация, храна, музика. Останахме много доволни, още повече, че съчетахме празниците и със спа преживявания и незатормозяващи екскурзии.

Още от сега мислим къде да отидем с вашата фирма през настоящата година.

Благодарим!

Ваня Калайджиева, 04.01.2018 г.

 


Благодаря за чудесната екскурзия в Румъния от 3 до 5 ноември. Видяхме и научихме интересни неща. А Симона беше невероятна. Изключително спокойна, организирана, усмихната и сладкодумна. За нас беше удоволствие! Ще се видим пак!

Милена Хаджийска, 07.11.2017 г.


 

Здравейте,

Със съпругата ми останахме много доволни от организираната от Вас екскурзия, проведена от 3 до 5 ноември в Румъния – Букурещ и Трансилвания с две нощувки в хотел Crocus, Пояна Брашов. Благодарим Ви!

Екскурзоводката Симона беше компетентна, организирана и изключително точна в решенията си.

Шофьорът на автобуса (не зная името му, отвън пишеше Валенсия, червен Мерцедес) кара на ниво и допринесе максимално за доброто Ви представяне.

Пожелавам Ви успехи в бизнеса и повече доволни клиенти!

С уважение.

Стоян Тодоров, 07.11.2017 г.


 

Изказвам благодарност от името на цялата група от Кърджали към Бамби Мтур и младия ни страхотен екскурзовод, владеещ перфектно български албанец – Грисен, които превърнаха екскурзията ни до Албания в забавно и незабравимо приключение!!!

Диана Соколова, 27.09.2017 г.


 

Благодарим на целият екип на Бамби м тур и най- много на Симона и Емо за прекрасната екскурзия до Румъния. Всичко беше уникално. Благодарим.

Люси Иванова – Петрунова, 26.09.2017 г.


 

Удоволствие е да пътуваш с Бамби М тур!

Нели Драганова, 26.09.2017 г.


 

Здравейте, Бамби М Тур!

Относно екскурзия „Румъния – /22-24.09.2017/“, с екскурзовод Снежанка Тотева

Поздрави, Изразявам благодарност за добре организирана и с хубави места екскурзия до Сибиу.

Поздрави за шофьора и екскурзовода.

инж. Янко Чолаков, 26.09.2017 г.


 

Здравейте Бамби!

Благодаря за невероятнатака екскурзия, а именно тази до Сърбия 21-23.07.2017. Искам да искажа очарованието си от местата които посетихме, както и към професионализма който прояви екскурзоводката ни Рина. За всяка една част от пътуването ни тя бе предвидила вълнуващи истории, които слушах с интерес и благодарение на които научих много нови неща за Сърбия. Екскурзията протече по план-графика, който ни бяхте предоставили, с изключение на това, че беше в обърнат вариант и определено вариант който избра Рина беше по-добър, тъй като ни остана време и за плаж във Върнячка баня. Имахме достатъчно време както за разглеждане на забележителности придружени с достатъчно подробна информация от Рина и разбира се екскурзовод в Белград и Върнячка баня, така и за разхода. Храната беше страхотна. Единствения „проблем“ за мен беше горещината, но разбира се това е чара на летния сезон.

Нека спомена и непрестанно мрънкащия госпадин, който успя да развали настроението на всички пътуващи, на нека не забравяме факта,че простите и ограничени хора също са жители на този свят и трябва с усмивка да прием злодиянията.

Още веднъж Благодаря за приключението, за в бъдеще отново ще се възползвам от услугите Ви !

П.п. Специални поздрави Рина и Севгин!

Мелинда, гр. Перник, 03.08.2017 г.


 

Благодаря на екипа на Бамби М Тур в лицето на Петко и очарователната Симона за прекрасната екскурзия до Румъния. Организацията беше прекрасна, пътуването – комфортно, а впечатленията……. за цял живот. Когато влагаш сърце и желание в това което правиш, нещата се получават. Именно това Ви прави уникални и единствени.

Желая Ви много успехи и до нови срещи!!!!!!

Радина Дикова, 17.07.2017 г.


 

Посетих Румъния на 30.0-02.07.2017 г.. Останах с отлични впечатления от страната! За приятното изкарване допринесоха в значителна степен екскурзоводът и водачът на автобуса! Освен приятните спомени, които ще запазя завинаги, аз съм впечатлена от коректното отношение на служителите в нея, тъй като бях забравила част от багажа си в автобуса и си го получих още на следващия ден! За това неслучайно Бамби М Тур е носител на приза най-коректната фирма за 2016 година! Пожелавам успехи, здраве и късмет на всички, които работят в нея!

Светлана Михайлова, 04.07.2017 г.


 

Сърдечно благодаря за прекрасната екскурзия до Румъния 16-18.06.2017. Възхитена съм от професионалните умения и екипната работа на екскурзоводката Симона и шофьора Севгин! От името на цялата ловешка група им благодарим за приятно прекараното време! Бъдете здрави и все така добри професионалисти!

Лиляна Асенова, 20.06.2017 г.


 

Благодарим на всички за професионалното отношение и прекрасната екскурзия в Р. Сърбия на 26-28.05.2017г. Поздравяваме водещата за РД!!! Рина, бъди здрава, все така позитивна, лъчезарна! Бъди щастлива!!! Много клиенти на фирмата! Препоръчваме!

Калинка Русева, 29.05.2017 г.


 

Здравейте,

бързам да споделя невероятната екскурзия до Румъния, с богата програма, перфектна организация, отличен екскурзовод Симона и безупречен шофьор Христофор. Препоръчвам на всички, решили да посетят Синая, Брашов и земите на граф Дракула, да се доверят на „Бамби М тур“ на професионалисти да ги преведат през мистиката, фолклора и историята по тези места, както го направих аз.

Благодаря на Петко, Симона и Христофор за невероятните преживявания от 6-8 май 2017г.

До нови срещи!

Нина Михова, София, 15.05.2017 г.


 

Здравейте, искам да изкажа моите най-добри отзиви за екскурзията организирана до Белград, Върнячка баня и Ниш – организацията беше много добра, групата беше страхотна, екскурзоводите също – имаше прекрасни места които ни показаха, традиционната сръбска вечеря беше много весела… да не забравя и шофьора без който въпреки получилият се проблем прибирайки се към България стигнахме в София живи и здрави, без това да се отрази на доброто ни настроение и положителните емоции с които се бяхме заредили.

Димитрина Михайлова, София, 08.05.2017 г.


 

Всеки, който е ходил на екскурзия с автобус, знае колко много неща може да се объркат и вместо мечтаната почивка да се озове в няколкодневен капан на мрънкаща и изнервена тумба. При нас това не се случи. Екскурзията ни до Сърбия 29.4-1.5.2017 беше истинско забавление. Няма как да се съберат 50 непознати, всеки с различна представа за личен комфорт и очаквания от пътуването, без да има разногласия.

Благодарение на нашата прекрасна екскурзоводка Рина и на шофьора Бейсим, ние изкарахме три динамични, невероятни и изпълнени с усмивки дни. Сърдечно благодаря!

Ирена Маринска, София, 04.05.2017 г.


 

При толкова добри и топли думи, написани от други туристи, предпочели Бамби М Тур пред десетките останали агенции, ни е трудно да кажем нещо ново, но сме толкова впечатлени от изключително добрата организация и планиране на тредневния ни престой в Румъния, че можем да кажем едно голямо „Благодарим!“ Сърдечно благодарим на Севгин за комфортното пътуване и страхотното му чувство за хумор! Особено сме впечатлени от Симона – такъв екскурзовод досега не сме имали – интелигентна, с богата култура и знания, човечна, вниматерна и отзивчива на всички наши питания. Нито веждън не я заварихме неподготвена.

Благодарим й от сърце! На Севгин, Симона, Петко и целия екип на Бамби Тур желаем да бъдете все така добре организирани и добри хора! И разбира се, здраве, хубав късмет, хъс за нови победи и удовлетворение от това, което правите за хората, които ви се доверяват!

Силвана и Георги Радеви, София, 18.04.2017 г.


 

Здравейте,

Трудно е да намеря думи, за да опиша емоциите, които изживяхме заедно, Вашата фирма, нашата Фирма и всички „пасажери на борда“. Това беше най-прекрасният тийм билдинг, в една невероятно красива страна, изненадващо красива, с най-всеотдайните хора от Бамби М Тур! Алхимика Трейдинг ЕООД е Ваш почитател и Ви благодари за незабравимите мигове в земята на Дракула, в най-емоционалните нощи около Хелоуин, тогава, когато тъмните сили се събуждат, а ние успяваме да ги укротим с много усмивки, танци, огън и темперамент. Маските скриха лицата ни, но разкриха желанието да преборим злото в себе си.

Беше всеотдайно раздаване, нашето в името на колектива и на децата, разбира се, и Вашето, да се почувстваме щастливи и да изживеем едни от най-вълнуващите мигове в живота си. С Вас е бягство, от проблемите, лекуваме подтиснатите си души, зареждайки ги с много положителни емоции, които за дълго остават извор на радост и усмивки. И не само, слънчевата Симона, всеотдайният Петко и разбира се Севгин, в чийто ръце бяхме поверили нашата сигурност по време на пътуването дадоха всичко от себе си, за да направят това пътуване незабравимо. Красотата на Румъния се вижда и с очи, но когато Симона и Петко разказват, сякаш всичко оживява, чувстваш се съпричастен на времето, в което се потопяваш с посещението на всеки обект. Не пропускайте да пътувате с тях. Лично аз за втори път минавам този маршрут с Бамби М Тур, и повярвайте ми, усещането отново е невероятно. Успех за всички Вас!

Продължавайте все така. Когато нещо се прави с обич, се усеща от хората и те пак ще се върнат, пак и пак …

Мая Гергова, 04.01.2017


 

Здравейте,

Искам да изразя благодарността си за чудесната екскурзия, която организирахте. Много мил и отзивчив Петко, готов да помогне и покаже всичко, което знае. С него се чувствах спокойна и много доволна. Ще се възползвам с удоволствие и от други Ваши оферти. Още веднъж, благодаря за приятното изживяване.

Поздрави,

Катя Георгиева, 18.12.2016


 

Искам да се присъединим с това писмо към благодарностите за хубавите дни с Вашата екскурзия до Синая, Бран, Брашов!

Благодарим за профисионализма, коректността, хубавото настроение на Симона ( нашата екскурзоводка ) и Петко ( шофьор на автабуса ) !

До нови срещи!!!

Нора Футекова, 25.11.2016


 

Изключително доволни останахме от екскурзият до Букурещ, Синая, Бран и Брашов, организацията беше много добра, хотела в който бяхме настанени, също беше много хубав и уютен. Благодарим на Севгин за осигуреният комфорт по време на пътуването и на Петко за безупречният професионализъм, през цялото време не спираше да ни разказва интересната история на тази прекрасна република (Румъния). Бяхме заредени с много положителни емоции след екскурзията за което едно огромно Благодарим!!!

Деси и Иван от Ботевград, 26.09.2016


 

За пореден път съм изключително доволна от пътуването, което преприех с Вашата фирма. Като продължение на вълнуващото пътешествие до замъците Пелеш и Бран, което осъществих през пролетта със Симона, Петко и Севгин, сега през септември посетих Хунедоара, Алба Юлия и Сибиу. Маршрут, не популярен, но определено си заслужава да се посети. Петко за пореден път беше изчерпателен и подробен в информацията, която ни предоставяше. Грижовен за удобството на всички туристи. Програмата беше много добре организирана и изпълнена и успяхме да посетим допълнителни обекти, които не бяха планирани в тази екскурзия. Мишо – внимателен и прецизен шофьор, който стоически издържа на капризите на пътуващите.

Благодаря Ви за вниманието, пофесионализма и незабравимите пътешествия.

Успех и до нови срещи!

Албена Камбурова, 08.09.2016


 

Уникални! Организирани, страхотна компания, с чувство за хумор… Разкази за всяко място… угаждащи на всички капризи… със сигурност ще сте изборът ни за бъдещи пътувания!

Семейство Спасови, 06.09.2016


 

Благодарим Ви за отлично организираната екскурзия. И най-вече на Симона,Петко и Севгин които дадоха всичко от себе си за да останат в нас незабравими спомени от това пътуване. Желаем Ви само успехи и повече желаещи да пътуват с вашата агенция.

Доктор Руска Попова и Ефтим Василиев, 26.08.2016


 

Здравейте приятели от „Бамби М Тур“!

Привет чаровна, артистична и забавна Симона, привет Петко – сладкодумен като братя Грим и изключително интелигентен човек, привет Севгин – „виртуоз“ на волана и ненадминат полиглот! Благодаря Ви за прекрасните емоции, за невероятното преживяване и горещите спомени от страната на Дракула! Привет и на всички приятели, с които се запознахме на това истинско пътешествие и красиво приключение, изпълнено със замъци, незабравими гледки, забавления и приятни разговори във прегръдките на Влахия и Трансилвания!

Светлана, Аргир и Николай от Благоевград, 16.08.2016 г.


 

От години не бях ходил на екскурзия с фирма /предпочитам със собствен превоз и резерваций направени лично от мен/, но решихме тази година с моята приятелка да рискуваме с една оферта на Бамби М до замъка Пелеш и Дракула в Румъния и не сгрешихме. Както обикновено прочетохме всички отзиви и… само хубави, малко се изненадахме /толкова пък да няма недоволни/, но рискувахме и не съжаляваме.Видяхме разликата когато всичко е организирано /имам предвид посещенията в замъка Пелеш и Дракула не чакаш на дългите опашки, получаваш подробна информация за всичко на роден език и къде какво може да си купиш да хапнеш и дори къде можеш да пиеш хубава бира…

Благодарим на Петко за изчерпателната информация за през целия път, на Севгин за професионалното шофиране и отношение към пътуващите и накрая на Симона за изненадите и успех в бизнеса.

Препоръка: Малко по- подробна информацияс за тези, които използват изцяло интернет за закуване на ваучери, плащания ,допълнителни услуги т.н просто един email с пояснения за цялата процедура и последващи действия.

Благодаря на Всички Бамби м тур и до нови срещи!!

Николай Пецев, 05-07.08.2016


 

Здравейте приятели от „Бамби М Тур“!

Привет чаровна, артистична и забавна Симона, привет Петко – сладкодумен като братя Грим и изключително интелигентен човек, привет Севгин – „виртуоз“ на волана и ненадминат полиглот! Благодаря Ви за прекрасните емоции, за невероятното преживяване и горещите спомени от страната на Дракула! Привет и на всички приятели, с които се запознахме на това истинско пътешествие и красиво приключение, изпълнено със замъци, незабравими гледки, забавления и приятни разговори във прегръдките на Влахия и Трансилвания!

Светлана, Аргир и Николай от Благоевград, 05-07.08. 2016


 

Изключително добра организация на груповите посещения и свободното време. Шофьорът ни Севгин беше изключителен професионалист, от Петко научих много интересни факти, Симона разнообразяваше беседите с много креативност. А групата ни беше много ентусиазирана и страхотна. Благодаря, че бях с Вас в Румъния: 5-7.08.2016г. Вярвам, че ще се срещнем отново.

Цветелина Катевска, 15 август 2016


 

Благодаря на екипа на Бамби М Тур за добре организираната екскурзия до Румъния на 5 – 7.08.2016г. Екскурзоводите Петко и Симона даваха непрекъснато информация и за местностите през които минавахме и за забележителностите, които посещавахма.Симона беше изключително чаровна и винаги усмихната.

Всички екскурзианти бяха очаровани от професионализма на Петко и Симона. А водача на автобуса Севгин беше невероятен професионалист. Благодарим още веднъж на всички.

Г-жа Гербеева и Кристиана, 12 август 2016


 

Здравейте,

Казвам се Веселина Петрова. Заедно със съпруга и внуците си бяхме на екскурзия до Румъния от 1 до 3 юли.

Всички останахме приятно изненадани от вниманието и старанието на Вашите сътрудници (Симона и Петко), за превръщането на тази екскурзия в едно страхотно хубаво преживяване за мен и моите близки. Затова искам да изкажа благодарността си на Бамби М тур за перфектната организация, която направи екскурзията ни истинско удоволствие. Впечатленията ни от Симона и Петко са повече от отлични. Останах очарована от Симона. Тя прояви такава ерудиция, отлично организираше всички мероприятия по нашето пребиваване и същевременно ни представяше подробна информация за обектите, които посещавахме и забележителностите по край които преминавахме – беше просто невероятна. При това с много оригинални идеи – при посещението на замъка на Дракула и крепостта. Въпреки трудностите по реализацията на екскурзията, тя си остана винаги усмихната и внимателна. Ние от 7-8 години през лятото ходим на екскурзии с други фирми и имаме наблюдения и можем категорично да кажем, че такива екскурзоводи не сме имали. Това момиче гори в работата си. Това като че ли е нейно призвание. Благодарим й от сърце. С отлични впечатления сме и от Петко. Изключително толерантен и внимателен с всички и винаги бяхме точно навреме на местата за посещение. Дори дългото шофиране, което неминуемо го изморяваше, не можеше да му отнеме доброто настроение.

Въобще екипът беше прекрасен и това осигури и нашето хубаво настроение по време на цялата екскурзия.

Това е и причината за в бъдеще да следим Вашия сайт и ако предлагате дестинация, която сме решили да посетим, не се съмнявайте, ще бъде предпочетена Вашата фирма – СПЕЧЕЛИХТЕ НИ!!!

Веселина Петрова, 06 юли 2016


 

Имахме удоволствието да се разходим из Трансилвания в периода 24-26 юни 2016 с Бамби М Тур.

Останахме изключително доволни от организацията, интересните места, които посетихме и истории, които съпреживяхме. Малшанс е да имаш двама екскурзоводи – Миглена, която да разказва в детайли по-сериозните неща и жизнената Симона, която с артистичния си талант кара легендите да оживяват пред туристите. Хотелчето, в което отседнахме, беше спретнато и уютно, домакините – гостоприемни.

Благодарим Ви!

Дафинка Митева, 06 юли 2016


 

Възхитена съм от професионално организираната Великденска екскурзия до Румъния! Видяхме и научихме безброй неща за северната ни съседка! Очарована съм от работата на водача Петко и на активната Симона. Благодарим ви!

Валентина Петрова, 02 май 2016


 

Исам да изкажа голямата си благодарност към ф-ма Бамби М Тур- и най вече към прекрасните екскурзоводи – Петко и Симона!! Благодарение на тях се потопихме в една приказка !! Да всичко ,което ни разказаха и запознаха беше така поднесено , че не усетихме умора , напротив не искахме тя да свършва !!Истински професионалисти!! Петко да си жив и здрав и да радваш със знанията си още много хора!!Симона – тя е едно лъчезарно момиче на което пожелавам да израства с много успехи в живота!! Не , няма да забравя и шофьора – той беше виртуоз на волана!! Сърдечно благодаря за прекрасните и спокойни ескурзионни дни!!Нямам търпение пак да пътувам с вас!!

Румяна Георгиева, 02 май 2016


 

Здравейте екипа на „Бамби М тур“! Преди една седмица бяхме с Ваши представители до северната ни съседка и останахме много, много доволни от обслужването, от приятелското отношение към нас, от впечатленията и от това, което научихме през тези дни! Специални благодарности за екскурзовода г-н Петко и за водача на автобуса – Севгин, който съчетава в себе си не само водач на автобус, но и много повече. Организацията на екскурзията беше много добра и още веднъж… БЛАГОДАРЯ! Ще останем с много добри приятелски спомени и… надявам се, да се срещнем отново!

Роза Цветанова, 01 май 2016


 

Изключително сме доволни от екскурзията в Румъния през уикенда. Шофьорът на автобуса и екскурзоводът бяха на едно много високо професионално ниво и направиха всичко възможно екскурзията да остане незабравима за нас. Благодарениe на тях, при възможност ще използваме отново услугите на Бамби М Тур. :)

Мая Милканова, 25 април 2016 г.


 

Благодаря за прекрасните 3 дена, които ни подарихте! Програмата на екскурзията ни до Трансилвания беше отлично направена – видяхме толкова много забележителности, имахме достатъчно свободно време, за да усетим духа на градовете, които посетихме, преходите не бяха уморителни и хотелът, в който отседнахме беше уютен, чист и с много гостоприемни домакини, а храната беше чудесна. Искам да изкажа специални благодарности на нашата екскурзоводка! Толкова подготвен и знаещ човек отдавна не бях срещала. Успя да отговори на всичките ни въпроси, касаещи не само посещаваните обекти, въпроси, засягащи цялостната история на Румъния, а за децата имаше и румънски приказки с техните национални герои. Не само аз, всички от групата бяхме впечатлени!
Още веднаж благодаря за Вашето внимание и отзивчивост! Успех!

Цена Вълчева, 23 август 2015 г.


Тук можете да ни пишете мнение, препоръка или просто отзив от Вашата прекрасна почивка:

Вашето име *

Вашият E-mail *

 

Отзив или препоръка