Facebook E-mail RSS

За нас

 

Туристическа агенция „БАМБИ М ТУР“ ЕООД град София се явява пряк наследник на фирма, занимаваща се с туроператорска и транспортна дейност, създадена през 1998 година. В продължение на 15 години осъществява екскурзии и трансфери на чуждестранни туристи по летните и зимни курорти на страната. Управителят на фирмата е с опит в туристическата дейност 25 години, половината от тях (13 години) в К.К. „Албена“. Фирмата е извършвала е превози на туристи от различни фирми : ТУИ, БГ ТУРС, БХ ЛОНДОН, СОЛВЕКС и др.

Обслужвала е обиколни турове и екскурзионни програми на туристи от Израел в България и Румъния повече от 10 години. Фирмата има опит и в совалкови превози до : Егейска Турция, Истанбул, Белград, Киев.

В момента също организира трансфери и екскурзии по българското черноморие. Обслужва корпоративни клиенти, прави тим-билдинги, спортни и конгресни мероприятия. Организира и детски, ученически и студентски лагери и екскурзии. Извършва и поклоннически пътувания. Основен пазар – Румъния с различни маршрути, включително и обиколни турове от 2007 година.

Надяваме се да се присъедините към списъка ни с доволни клиенти!

 

Пътешествията ни в снимки