Facebook E-mail RSS

Важно! Относно COVID-19

 

Уважаеми клиенти,

Във връзка с обявеното извънредно положение от Народното събрание на Република България, туроператор „Бамби М тур“ ЕООД отлага изпълнението на задълженията си по договори за туристически пакет, както и изпълнението на насрещните задължения по тези договори, докато трае непреодолимата сила.

Предвид сложната обстановка искаме да подчертаем, че „Бамби М“ не се отказва от изпълнението на договорните отношение, а само пренася във времето тяхното изпълнение. Поради тази причина „Бамби М“ не дължи връщането на платените суми, а клиентът не дължи неустойки за сроковете на доплащанията.

По време на спирането на изпълнението на задълженията сключените договори се запазват. В това време клиентът има право по собствено желание да:

  1. Смени датата на пътуването по същата програма, като може да изберете от пролетно-летните ни дати или да заложите на сигурно за есенните ни дати през септември, октомври или ноември.
  2. Използва депозираните при нас суми за бъдещи пътувания под формата на ваучер за определената сума до една година от датата на подписване на съответния Анекс.

Очакваме Вашият избор, за да знаем как да продължим работата по Вашата резервация.

Вярваме, че с общи усилия ще запазим живота и здравето си и ще преодолеем създалата се криза. Очакват ни много пътувания и незабравими моменти заедно.
 

Екипа на „Бамби М Тур“

Бизнес Консулт БМ Важно! Относно COVID-19